Gondoltam csinálok egy topic-ot ahol, megoszthatjuk az itthoni általános híreket és újdonságokat.
Két dologgal kezdeném is.
Az egyik, hogy beszéltem a Pirex-szel a múlt héten, és mondták, hogy múlt hétre várták az új Lamy Crystal tintákat, szóval nemsoká lehet kapni náluk.
3190 Ft lesz egy üveg.
Azt is mondták, hogy lesz próbáállomás valamelyik boltjukban de még nem tudták megmondani, hogy hol.
A másik, hogy a BomoArt-ba megérkeztek az új Robert Oster tinták amiket rendeltek.
Csináltam néhány képet, hogy tudjatok szemezgetni.
Szia, nagyszerű topic, köszi érte. Lamy nem hoz annyira izgalomba, bár ha kipróbálhatók a tinták, az zseniális lenne.
Robert Oster beérkezésről nekem nem szólt a Bomo. Akkor ez azt jelenti, amit rendeltem, átvehető?
Mikor a Bomóban jártál, nem láttál véletlenül Summer Stormot? Az volt az egyik, amire én igényt tartottam, de nem látom a képeken, remélem, azért, mert abból még annyi van, hogy nem is kellett rendelniük.
Nekem már sikerült.
Majd töltök fel képeket, de előzőleg csak annyit, hogy az Avocado tényleg így vált színt, csak kíváncsi vagyok írás közben mennyire fog jelentkezni?
Újdonság a Bomo Art-nál: a hírlevél szerint csináltak többféle tolltartót illetve pen roll-t. A honlapjukon még nincs fönt, de a boltban már elvileg kapható. Kíváncsi vagyok a bőr pen roll-jukra!
A Ferenciek téri Pirex-ben tegnaptól lehet kapni az új Lamy tintákat.
Kint van a tintaállomás, de azt mondták probatinták csak néhány nap múlva lesznek.
Kettőt ki tudtam próbálni úgy hogy belémárthattam egy tollat, ezért halványak az írásban, de meg is vettem őket ezért az üveg szájával csináltam egy lenyomatot ott már jobban néznek ki
Nekem az a zöld nem jött be, de az RO Peppermint-et ajánlom, annak sheen-je is van, tudom tanusítani!
Milyen papíron próbáltad ki, és milyen hegyekkel?